Juventus - Inter bez gledatelja!

Stigla zvanična odluka

Juventus - Inter bez gledatelja!

Admin Čaušević

Najiščekivanija utakmica sezone u Seriji A će biti odigrana bez prisustva gledatelja. 

U direktnom obračunu timova koji se bore za Scudetto Juventus će u nedjelju u okviru 25. kola dočekati Inter.

Zbog epidemije koronavirusa i mnogih zabrana na sjevernom dijelu Italije na Allianz stadiumu neće biti gledatelja. Kazao je to i večeras i gradonačlenik Torina.

"Ako ne bude novih promjena nakon vladine odluke Juventus - Inter će se igrati pred praznim tribinama kao i prema naredbi", kazao je Claudio Palomba.

Dakle, utakmica neće biti odgođena, igrat će se u nedjelju od 20:45, ali bez prisustva navijača dva kluba zbog čega ugođaj definitivno neće biti isti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ubrzo je stiglo i zvanično saopštenje Lege Serije A u kojem se navodi kako će osim utakmice u Torinu još četiri susreta biti odigrana bez publike.

Radi se o mečevima: Udinese - Fiorentina, Milan - Genoa, Parma - SPAL i Sassuolo - Brescia.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi