Je li Džeko uopšte želio da igra protiv Verone? Odgovor je dao Fonseca

Dijamant presjedio na klupi

Je li Džeko uopšte želio da igra protiv Verone? Odgovor je dao Fonseca

A. Čaušević

Roma je novu sezonu Serije A otvorila remijem protiv Verone bez golova. Edin Džeko je čekajući transfer u Juventus cijeli meč presjedio na klupi. 

Trener Vučice Paulo Fonseca je poslije utakmice uglavnom davao izjave o Džeki. Otkrio je razloge zašto ga je uopšte pozvao.

"Stalno pričamo, ovaj put je bila odluka da ga ne koristim. Bilo je važno da bude u grupi i da zaigra u slučaju potrebe. Ali nije bilo potrebe da uđe", rekao je Fonseca.

Novinare Sky Sporta je zanimalo da li Džeko nije želio da igra?

"Nije tako. Ja sam taj koji odlučuje. Razgovaram s igračima, ali ja odlučujem", kazao je portugalski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako sada stvari stoje Džeko bi u Torino trebao stići u narednim danima na ljekarske preglede, a nakon toga i potpisati ugovor s Juventusom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi