Je li Jović večeras osigurao transfer života?

Bijeljinac igra fenomenalno

Je li Jović večeras osigurao transfer života?

Bijeljinac Luka Jović odigrao je još jednu fenomenalnu utakmicu za Eintracht.

Osim što protivničke mreže rešeta u Bundesligi, ovaj mladi srbijanski napadač je večeras zabio i velikom Interu, te tako ujedno donio Eintrachtu prolaz u četvrtfinale Evropske lige.

Ovaj gol Joviću je samo dodatno povećao cijenu sada kada se za njega interesuju najveći klubovi današnjice, ponajviše Barcelona, a upravo je sportski direktor katalonskog kluba Eric Abidal s tribina gledao večerašnji meč.

Inostrani mediji su uvjereni kako Jović nakon još jedne fenomenalne partije nije ostavio ravnodušnim Abidala, te da je za očekivati da nekadašnji lijevi bek katalonskog giganta stupi vrlo brzo u pregovore sa njegovim predstavnicima, kao i Eintrachtom, koji bi na transferu mogao zaraditi više od 50 miliona eura.

Nisu Katalonci jedini zainteresirani za Jovićeve usluge, spominju se i Real, Bayern, Chelsea...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Medo-Brundo
Bosanac!!!!!!!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi