Je li moguće da je toliko skroman?
(Foto: EPA)

N'Golo Kante je nevjerovatan

Je li moguće da je toliko skroman?

Midhat Šljivak

N'Golo Kante je bez ikakve dileme jedan od najboljih veznih fudbalera na svijetu.

Ovaj 27-godišnjak je bio ključan igrač u osvajanju titula prvake Engleske za ekipe Leicestera i Chelsea i itekako bitan igrač selekcije Francuske u pohodu na titulu prvaka svijeta.

Kante privatno važi za nevjerovatno skromnog momka koji ne voli da se nameće ispred drugih, pa je tako i Chelseaju poručio da oni u njegovo ime odluče hoće liga prodavati ovog ljeta.

Sjajni fudbaler želja je PSG-a i Barcelone. Ovi timovi čine sve kako bi ga doveli u svoje redove, a Kante ne želi previše da razmišlja o tome i prepustio je sve čelnicima Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na njima je odluka hoće li ga prodati. On će prihvatiti svaku odluku i ako odluče da naprave transfer, tek tada će pregovarati o uslovima sa novim klubom.

Ipak, čini se kako Chelsea Kantea ne želi izgubiti. Ponudili su mu novi ugovor koji ga čeka po povrtaku sa odmora kojeg je itekako zaslužio nakon osvajanja titule prvaka svijeta.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi