Bonuccijev agent zatražio transfer, tri kluba zainteresovana

Prenose italijanski mediji

Bonuccijev agent zatražio transfer, tri kluba zainteresovana

Čini se kako će italijanski štoper Leonardo Bonucci nakon samo jedne sezone provedene na San Siru napustiti Milan. 

Bonucci je prošle sezone stigao iz Juventusa kao ogromno pojačanje, ali se samo utopio u sivilo Rossonera i nije pokazao posebne partije.

Nakon smo jedne godine na San Siru počelo se špekulisati kako bi mogao promijeniti sredinu, a večeras italijanski mediji prenose da je njegov agent zatražio od Milana transfer.

Zaintreresovani klubovi su navodno Chelsea te dva Manchestera, a kako sada stvari stoje najrealnije je očekivati da bi mogao put Stamford Bridge stadiona zbog Maurizija Sarrija kojeg već zna iz italijanske Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, jedan od razloga zbog kojih se Bonucci vjerovatno odlučio napustiti Milan je činjenica da je klub dobio suspenziju igranja evropskih takmičenja te Rossonerima ni u bliskoj budućnosti sigurno ne slijede lijepi dani.

Inače, osim pomenutih klubova spominjao se i francuskei PSG, ali on je za sada tek četvrta opcija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi