7

Komentari (7)

Bulle
A je li moguće da Loew govori ovo? Naravno da jeste novinarčiću, sve je tačno rekao, Njemačka ima najmlađi tim od svih selekcija...čovjek iskren.
Vedad.os
Škoriću uozbilji se malo, mani se Wande i Dilette..
Rajvosa2019
Ovaj frajer je nesto u rangu vidovite Dzemile , stavi prst u paksu - primirise, i zna unaprijed rezultat utakmice - vidoviti Joachim
Bulle
hahhaha koji blam, užas pa ovi članci sve više liče na žutu štampu. Sram te i stid bilo novinaru!!
Miky007
Boze me ti sacuvaj gov..a i novinara...Njemacka je izgubila finale 2002 od Brazila, a prvenstvo je odigrano u Japanu i Juznoj Koreji. Idioti nepismeni! Pa vi niste normalni, znate samo sta je Dzeko jeo i gdje je iznajmio lezaljku, poserem vam se na sajt!
Miky007
Ja jos ne mogu da vjerujem sta sam procitao, na jednom nazovi " najvecem" i nazovi " najboljem" BiH sportskom sajtu. Pa gdje ovo zavrsavalo sportstko novinarstvo, i gdje se ovi ljudi informisu o sportu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.