Je li moguće da ovako nešto govori selektor Njemačke?

Loew nije optimista

Je li moguće da ovako nešto govori selektor Njemačke?

E. Škorić

Imate osjećaj da vodi neku prosječnu reprezentaciju, a ne jednu sa najtalentovanijim igračima na svijetu.

Po završetku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo njemački selektor Joachim Low je dao izjavu koja će zabrinuti sve Nijemce. Prema njegovom mišljenju, Njemačka nije u užem izboru favorita za osvajanje Eura, a to je dan ranije priznao i Toni Kroos.

"Timovi kao što su Engleska, Francuska, Španija, Italija, Belgija i Holandija su iznad nas. Oni su izvršili smjenu generacija, zbog čega imaju veće šanse da osvoje Evropsko prvenstvo. Mislim da mi nismo u tom najužem krugu favorita“, priznao je selektor Pancera.

Nijemci su osvojili 18 od mogućih 21 bod u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za EP, a okončat će ih duelom sa Sjevernom Irskom sutra navečer.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Unatoč pesimizmu koji dolazi iz njemačke reprezentacije, niko ne može otpisati ovu selekciju od borbe za sami vrh na Evropskom prvenstvu narednog ljeta.

Top Komentari

Miky007
Boze me ti sacuvaj gov..a i novinara...Njemacka je izgubila finale 2002 od Brazila, a prvenstvo je odigrano u Japanu i Juznoj Koreji. Idioti nepismeni! Pa vi niste normalni, znate samo sta je Dzeko jeo i gdje je iznajmio lezaljku, poserem vam se na sajt!
5 0
Rajvosa2019
Ovaj frajer je nesto u rangu vidovite Dzemile , stavi prst u paksu - primirise, i zna unaprijed rezultat utakmice - vidoviti Joachim
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti