Je li moguće ovo promašiti? Je li stvarno moguće? Moguće je!

Sam kao duh

Je li moguće ovo promašiti? Je li stvarno moguće? Moguće je!

Young Boysi i Aarau podijelili su bodove u susretu 30. kola švicarske Super lige. 

Nakon što su gosti stigli u vodstvo preko Radice u 35. minuti utakmice, Sanogo i Zarate su u rasponu od svega dvije minute u periodi između 49. i 51. minute uspjeli preokrenuti rezultat u korist domaćeg sastava.

Zarate je mogao postati pravi heroj ekipe iz Berna, ali je iz šanse za koju je malo reći da je stopostotna pogodio stativu nakon što je prethodno uspješno zaobišao protivničkog golmana.
Samo nekoliko trenutaka poslije Zarate je zamijenjen, a da stvar po njega i njegov tim bude gora pobrinuo se Radica golom za 2:2 u četvrtoj minuti sudijske nadoknade.


Le raté de l'année pour Gonzalo Zárate ! by Sport-Buzz

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.