Je li ovaj telefonski poziv promijenio odluku Pogbe?

Nije ga nazvao bilo ko

Je li ovaj telefonski poziv promijenio odluku Pogbe?

Francuski fudbaler Paul Pogba na pragu je transfera u Manchester United.

Ipak, u Real Madridu se još uvijek nisu pomirili sa činjenicom da su izgubili Pogbu pa su odlučili napraviti još jedan korak.

Kako danas prenosi španski El Confidencial, Zinedine Zidane je lično odlučio da nazove Pogbu i da ga pokuša nagovoriti da promijeni odluku. 

Ipak, isti izvor navodi kako je ovo očajnički poziv Zidanea i da je Pogba gotovo sigurno novi fudbaler tima sa Old Trafforda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Francuski stručnjak navodno nije uspio nagovoriti Florentina Pereza da ponudi veliki novac za Pogbu te je upravo zbog toga Real izgubio bitku...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti