Je li ovim riječima na Instagramu Miralem Pjanić potvrdio konačnu odluku?

Vrijeme će pokazati

Je li ovim riječima na Instagramu Miralem Pjanić potvrdio konačnu odluku?

E. Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić intenzivno se povezuje s Barcelonom, ali klubovi nikako da pronađu zajednički jezik.

Bh. veznjaka ovog ljeta žele dovesti Barcelona, PSG i Manchester United. On je još ranije navodno prihvatio uslove Katalonaca, ali razmjena s Barcelonom nije bila izvodiva, prije svega jer je torinska momčad željela isključivo Arthura Mela, a Brazilac uporno odbijao da napusti Španiju.

Iz katalonskog velikana zatim su nudili igrače poput Ivana Rakitića, Artura Vidala i Ousmanea Dembelea, ali sve ponude Juventus je odbio i navodno, prema zadnjim informacijama, želi Frenkiea de Jonga.

Saga se nastavlja, teško je u ovom momentu reći postoje li velike šanse da Pjanić ipak završi u Barceloni, mada su mnogi sumnjičavi nakon posljednje Pjanićeve objave na Instagramu.

On je, naime, objavio fotografiju u zagrljaju sa saigračima Stare dame uz poruku: "A sada, pobijedimo zajedno". Znači li to i definitivna potvrda njegove odluke o ostanku u Torino?

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da, vjerovatno je fotografiju Pjanić objavio nakon saznanja da se vraća Serija A u junu, ali moglo bi ujedno značiti kakvi su njegovi planovi u budućnosti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

szlaja
DOSADNI STE KO PROLJEV
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi