Je li ovo znak da odlazi? Realov profil na Facebooku bez Luke Modrića!
(Foto: EPA)

Hrvat se povezuje sa Interom

Je li ovo znak da odlazi? Realov profil na Facebooku bez Luke Modrića!

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Luka Modrić (32) želi napustiti redove madridskog Reala.

Sjajni veznjak dobio je ponudu Intera, ali iz redova aktuelnog prvaka Evrope još uvijek nemaju namjeru da ga puste na Giuseppe Meazzu.

Međutim, profili madridskog kluba na društvenim mrežama govore da bi na kraju Modrić ipak mogao završiti među Nerazzurrima.

Naslovna fotografija službenog profila Real Madrida promijenjena je. Na njoj nema Luke Modrića i navijači Intera su ovo shvatili kao dobar znak u potencijalnom transferu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrić je obavio razgovore sa predsjednikom Reala Florentinom Perezom. Saopštio mu je želju za odlaskom i postoji velika mogućnost da će Luka promijeniti tim do kraja prelaznog roka.

Inter bi tako mogao dobiti veliki pojačanje na sredini terena, a Real bi ostao bez još jedne velike zvijezde nakon što su i Cristiana Ronalda prodali Juventusu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti