Je li pretjerala? Kolinda u svlačionici izgrlila polugole fudbalere

Predsjednica se pridružila slavlju

Je li pretjerala? Kolinda u svlačionici izgrlila polugole fudbalere

O. Lekić

Euforija koja se brzinom svjetlosti počela širiti među svim Hrvatima nakon odlučujućeg pogotka Ivana Rakitića sinoć u penal lutriji protiv Danske, zahvatila je, razumljivo i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Kolinda je plasman proslavila sa reprezentativcima, a nakon što se pozdravila sa selektorom Zlatkom Dalićem, čestitala je u svlačionici svakom fudbaleru ponaosob.

Nije joj smetalo što su mnogi od njih bili samo u donjem vešu – prvi na redu je bio Šime Vrsaljko koji je u tom trenutku na sebi imao samo šorts, dok je Ivan Strinić u momentu zagrljaja od odevnih predmeta imao gaće i štucne.

Ivan Perišić, Luka Modrić, Ivan Rakitić i Vedran Ćorluka dobro su prošli jer su zagrljaj od Kolinde dobili dok su još bili obučeni.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Pogledajte zanimljivu situaciju iz svlačionice Hrvatske.

Top Komentari

Benjamingst
Glupa zena 100%
7 12
zaboti janos
Mozda za ove iz srednjeg vijeke,ne
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi