Je li tačna nova informacija o sudbini Wengera?

Jesu li konačno došli do prave istine?

Je li tačna nova informacija o sudbini Wengera?

Trener Arsenala Arsene Wenger na velikom je udaru navijača nakon očajne sezone u kojoj njegov tim vjerovatno neće završiti ni među najbolje četiri ekipe u Premiershipu.

Novo veliko razočaranje navijači Arsenala dobili su sinoć nakon što je njihov klub izgubio na gostovanju kod Crystal Palacea sa visokih 3:0, a Wenger je bio na udaru kritika nakon meča. 

To je engleske medije podstaklo da nastave istraživanje oko njegovog novog ugovora koji još uvijek nije zvanično potpisan, odnosno barem javnost nije obavještena o tome. Mediji sa Otoka nedavno su prenijeli informaciju da je Wenger u tajnosti potpisao novi dvogodišnji ugovor te da se čeka pravi trenutak da se izađe u javnost sa tom informacijom.

Ipak, čini se da to nije istina jer posljednje informacije bliske ovom klubu kažu da Wenger neće produžiti ugovor te da će mu se Arsenal zahvaliti na saradnji nakon ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Francuz je na klupu Topnika sjeo 1996. godine, a nekoliko posljednjih sezona se špekuliše o tome da će on napustiti klub.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi