Jedan je Alen Mešanović! Stari lisac zabija i u 42. godini

Još uvijek aktivan na fudbalskim terenima

Jedan je Alen Mešanović! Stari lisac zabija i u 42. godini

Ikona Premijer lige i bh. klupskog fudbala, Alen Mešanović, i dalje je aktivan na zelenim terenima iako ima već 42 godine.

Bivši napadač Jedinstva, Slobode, Čelika, Posušja, Željezničara, Krškog, Hrvatskog Dragovoljca i još nekih klubova trenutno nastupa za FK Omazići iz Banovića, koji se takmiči u Prvoj ligi Tuzlanskog kantona.

Mešanović je u subotu donio pobjedu svom timu na gostovanju protiv Jedinstva iz Lukavice, a pobjedonosni gol je postigao u 90. minuti susreta.

Alen Mešanović je davno završio profesionalnu karijeru, pa se može reći da danas igra fudbal više rekreativno i iz zabave. Jedno vrijeme je bio trener Podgrmeča, a igrao je za još nekoliko niželigaških klubova poput Jedinstva iz Brčkog, Gubera iz Srebrenice...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije