"Jedan je od najinteligentnijih fudbalera koje sam upoznao, ali me duboko razočarao"

Pallotta odgovorio Nainggolanu

"Jedan je od najinteligentnijih fudbalera koje sam upoznao, ali me duboko razočarao"

E. Čaušević

Belgijski fudbaler Radja Nainggolan danas je za italijanske medije izjavio da je bio primoran da napusti Romu nakon što su čelnici kluba pregovarali s mnogim klubovima iza njegovih leđa.

Fudbaler Intera je odlučio da objasni da nije imao namjeru da napušta Romu, ali da je to jednostavno bio primoran da uradi. Nainggolan je izjavio da su čelnici kluba željeli dobro da ga unovče, te da su iza njegovih leđa pregovarali s klubovima za koje on nikada ne bi zaigrao.

Također, Nainggolan je osuo paljbu po predsjedniku Rome, Jamesu Pallotti, izjavom da on nije zaslužio da bude na tom mjestu jer je nevjerovatno da predsjednik takvog kluba dolazi jednom godišnje u Rim. Ipak, Pallotta je odlučio da uzvrati dojučerašnjem igraču Vučice.

"Govori kako nikada nisam u prostorijama Rome, ali radim na poboljšanju kluba svaki dan. Direktori kluba često dolaze u Boston gdje imamo sastanke i razmišljamo o budućnosti. Volio sam Rađu i brinuo se o njemu. On je jedan od najinteligentnijih ljudi u fudbalu, ali me razočarao", poručio je Pallotta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Fudbaleri nisu ovce da ih prodaju kome hoće i za koliko hoće.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi