"Roma me željela prodati klubovima za koje ne bih ni u snu igrao, a na kraju sam ja izdajnik"

Belgijanac otvorio dušu

"Roma me željela prodati klubovima za koje ne bih ni u snu igrao, a na kraju sam ja izdajnik"

Endin Čaušević

Belgijski fudbaler Radja Nainggolan ljetos je iznenadio fudbalsku javnost odlukom da napusti Romu i potpiše za Inter, no čini se da je na kraju bio primoran da to uradi.

Nainggolan je nekoliko sezona bio jedan od glavnih igrača Rome i zbog toga su svi bili šokirani kada je potpisao za Inter. Belgijanac je proglašen za izdajnika od strane navijača, ali sada je odlučio da objasni šta se sve dešavalo i otkrije da su ga čelnici Rome praktično natjerali da napusti klub.

"Odlazak nije moja krivica ili barem nije u potpunosti. Bio sam razočaran kako se ponašaju prema meni i to nisam mogao da dopustim. Napravio sam greške i ne krijem to, ali su oni radili neke stvari meni iza leđa koje nisam znao. Nisu došli da razgovaramo u četiri oka već su iza leđa dogovarali transfere s klubovima za koje ni u snu ne bih igrao", rekao je Nainggolan, te nastavio:

"Željeli su da zarade što više novca od moje prodaje, a nisam mogao da vjerujem s kakvim ekipama su pregovarali. Tretirali su me kao nevažnog igrača što me je najviše povrijedilo. Nakon svega toga stigla je ponuda Intera i kada sam razgovarao sa Spallettijem odlučio sam da je prihvatim. Napustio sam klub čiji predsjednik dođe jednom godišnje i sve pokvari".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti