Nainggolan: Pjanić je najbolji s kojim sam igrao, Tottija ne računam
Nainggolan je u karijeri igrao sa mnogo dobrih fudbalera, ali kaže da je Pjanić najbolji među njima

Belgijanac pohvalio našeg veznjaka

Nainggolan: Pjanić je najbolji s kojim sam igrao, Tottija ne računam

Fudbaler Intera Radja Nainggolan dao je opširan intervju za Gazzettu dello Sport u kojem se dotakao brojnih tema.

Posebno je zanimljiv odgovor bio na pitanje o najboljem fudbaleru s kojim je igrao u karijeri, gdje je Nainggolan bez mnogo razmišljanja spomenuo Miralema Pjanića.

"Dobro, Tottija neću da računam... Njega izuzimam iz ove priče, pa ću reći da je najbolji s kojim sam igrao - Miralem Pjanić. Juventus bez njega nije Juventus, to je fenomenalan fudbaler", rekao je Nainggolan, koji se prisjetio još jednog asa:

"Poslije Pjanića, to je Maicon. Njega samo možete pogledati i zapitati se kako je moguće da tako dobro igra".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Radja Nainggolan je član Rome bio od 2014. do 2018. godine, a sa Pjanićem je surađivao nešto više od dvije godine. Za Vučicu je odigrao 138 utakmica i postigao je 26 golova.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Pjanke naš vanzemaljac.
24 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi