Jedan od junaka Reda objasnio čudesni korner: Vjerovatno će se svi najviše ovog sjećati!
Fudbaler Liverpoola je maksimalno iskoristio uspavanost protivničkih igrača i na kraju je zaslužan za eliminaciju velike Barcelone (Foto: EPA)

Alexander-Arnold prevario kompletnu odbranu

Jedan od junaka Reda objasnio čudesni korner: Vjerovatno će se svi najviše ovog sjećati!

M. Šljivak

Barcelona je na nevjerovatan način primila četvrti gol protiv Liverpoola zbog kojeg su na kraju ispali iz Lige prvaka.

Trent Alexander-Arnold izveo je brzo korner, na pravom mjestu se našao Divock Origi, koji je pogodio mrežu Katalonaca za prednost Redsa od 4:0, što je bio i konačan rezultat ovog meča.

Nakon utakmice fudbaler tima sa Anfielda Trent Alexander-Arnold je objasnio kako je došao na ideju da brzo izvede korner.

"To je bilo instiktivno. Nismo vježbali to", rekao je Alexander- Arnold i nastavio je:

"Bio je to jedan od onih trenutaka kada jednostavno vidite priliku. Divock je bio otkriven i završio je akciju. Vjerovatno je lopta malo brže od očekivanog došla do njega, ali on je vrhunski igrač", rekao je defanzivac Liverpoola i dodao je:

"Večeras je Divock zabio dva gola, ali vjerovatno će se na kraju svi najviše sjećati tog trenutka", rekao je fudbaler Redsa.

Klopp pogledao na sat i opsovao: Ma, neka me kazne...

Njemački stručnjak je uspio razbiti Barcelonu na Anfieldu. Redsi su dobili meč sa 4:0 i prošli su u finale..

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Emocije nakon meča su bile ogromne, a posebno se to vidjelo kod Kloppa. Izjava nakon meča govori dovoljno.

"Na satu je deset sati i deset minuta, djeca su već na spavanju pa ću reći. Ovi momci su je...i giganti. Nevjerovatno, nevjerovatno. Ma, neka me kazne. Nisam odavde, pa ne znam prave riječi reći, ali ovo je nevjerovatno", bila je prva reakcija Kloppa nakon sinoćnjeg meča.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi