Jedan od najvećih promašaja Sir Alex Fergusona prešao u Rayo Vallecano

Bebe dogovorio posudbu

Jedan od najvećih promašaja Sir Alex Fergusona prešao u Rayo Vallecano

Jedan od najboljih dokaza da je znao pogriješiti i legendarni Si Alex Ferguson je portugalski fudbaler Bebe.

Škotski stručnjak je na ljeto 2010. godine odlučio da ga za oko devet miliona eura dovede iz Vitorije de Guimares, a kasnije se ispostavilo da se čak i legendarni Fergie obrukao.

Iako je Bebe najavljivan kao velika nada evropskog fudbala, na kraju se ispostavilo da je riječ samo o prosječnom fudbaleru koji je imao ludu sreću da zaigra za veliki Manchester United.

On je danas ugovorom vezan za špansku ekipu Eibar, a drugi dio ove sezone će provesti u Segundi kao član Rayo Vallecana jer su ove dvije ekipe sklopile ugovor o posudbi.

Bebe je toko prvog dijela sezone odigrao devet utakmica za Eibar u La Ligi i upisao je jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi