Jedinstvo dobilo novo pojačanje

Stigao vezni igrač

Jedinstvo dobilo novo pojačanje

Srbijanski internacionalac Duško Radosavljević, koji je u našoj zemlji igrao za Slaviju i Travnik, novi je igrač Jedinstva iz Bihaća.

Radi se o 29-godišnjem veznom igraču, a s obzirom na iskustvo koje je stekao u dosadašnjoj karijeri, sasvim sigurno će predstavljati pojačanje za crveno-bijele u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

Radosavljević se već priključio trenažnom procesu bihaćkog kluba, a uvjeren da je prelaskom u Jedinstvo napravio dobar potez.

"Neko vrijeme sam bio bez angažmana, pregovarao sam s nekoliko klubova, ali na kraju sam odlučio da prihvatim poziv ljudi iz Jedinstva. Situacija na tabeli nije najbolja, svjesni smo da je pred nama težak posao u nastavku sezone, međutim da ne vjerujem u opstanak ne bih ni dolazio. Svi ćemo dati maksimum da ostvarimo taj cilj", kazao je Radosavljević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kroz dosadašnju karijeru Radosavljević je imao priliku igrati u elitnom rangu bh. fudbala, noseći dresove Slavije i Travnika, a još je bio član Zemuna, Radničkog iz Niša, te slovačke Podbrezove.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi