Jedinstvo se pojačava: Stigao novi defanzivac

Jazvin u Bihaću

Jedinstvo se pojačava: Stigao novi defanzivac

U bihaćkom Jedinstvu polako slažu igračku križaljku za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Crveno-bijeli će u zimskoj pauzi, barem kada je u pitanju igrački kadar, pretrpjeti velike promjene. Novi šef stručnog štaba Safet Nadarević uveliko je u potrazi za pojačanjima kako bi se spriječio crni scenarij , a posljednji u nizu s kojim je dogovorena saradnja je Armin Jazvin.

Radi se o 27-godišnjem defanzivcu koji je ponikao u mostarskom Veležu, a kroz karijeru još je igrao za Goražde, Igman, Branitelj, Slogu Simin Han i Travnik. Iza sebe ima 78 nastupa u Prvoj ligi Federacije BiH, te 45 u elitnom rangu - Premijer ligi.

Prije Jazvina u bihaćki klub su ove zime stigli još Anes Nuspahić, Ekrem Hodžić, Irman Hodžić, Jasmin Abdihodžić, Ante Petrović, Nikola Đurić, Benjamin Dizdarić...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Jedinstvu, također, tragaju za kvalitetnim napadačem i trenutno se vode pregovori Igorom Aničićem koji se trenutno vodi kao igrač GOŠK-a.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi