Jedinstvo dogovorilo prvu pripremnu utakmicu

Krupa dolazi u Bihać

Jedinstvo dogovorilo prvu pripremnu utakmicu

Prije nekoliko dana s pripremama za narednu sezonu u 1. ligi FBiH startalo je i Jedinstvo iz Bihaća.

Na klupi "crveno-bijelih" i u narednom periodu će biti iskusni Vlado Jagodić, kojem je cilj napraviti respektabilan sastav koji će se boriti za sami vrh prvenstvene tablice, a dogovorena je i prva provjera.

Na startu priprema Bišćane će, naime, testirati FK Krupa, a utakmica sa ovim doskorašnjim premijerligašem će biti odigrana u gradi na Uni u subotu s početkom u 17.00 sati.

Jagodić i njegovi saradnici isprobat će sve igrače koji su im trenutno na raspolaganju i na kraju donijeti sud koje ostaviti, a kojima se zahvaliti, s obzirom da je veliki broj njih na probnom radu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kada je u pitanju naredna sezona, žrijeb koji je održan jučer u Sarajeva za protivnika u prvom kolu Jedinstvu je donio Zvijezdu iz Gradačca.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi