Jedinstvo iz Bihaća zainteresovano za Stokića

Dolazi u Prvu ligu FBiH?

Jedinstvo iz Bihaća zainteresovano za Stokića

Iskusni napadač Joco Stokić unatoč lošoj ovosezonskoj formi i dalje je prilično tražena roba na domaćem tržištu. 

Stokić (28) je nakon raskida ugovora sa Željezničarom postao slobodan igrač i već je dobio nekoliko konkretnih ponuda za nastavak karijere, a prema našim saznanjima, posljednju u nizu uputio je federalni prvoligaš Jedinstvo.

Čelnici tima iz Bihaća su pokazali veliki interes i u narednim danima će učiniti sve da privole Stokića da pojača Jedinstvo, međutim nije tajna da se njegove ambicije svode isključivo na povratak u inostranstvo. 

Vrijedi istaći da je Stokić prije nekoliko dana u razgovoru za SportSport.ba otkrio da je u ozbiljnim pregovorima i sa Vitezom koji također namjerava u svoje redove dovesti Ivana Livaju s kojim je Željezničar raskinuo ugovor. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, Stokić je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za Modriču, Honved, Zvijezdu, Kecskementi, BSK, Jeju United, Borac i Željezničar.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi