Jedinstvo protiv Glasinca prekida crnu seriju?

Druga liga Republike Srpske Istok

Jedinstvo protiv Glasinca prekida crnu seriju?

M. Jakovljević

FK Brodac u nedjelju će u okviru 20. kola Druge lige Republike Srpske Istok na svom terenu dočekati ekipu Glasinca 2011.

Fudbaleri Jedinstva od 1. novembra prošle godine ne znaju za pobjedu, a upraavo će protiv Glasinca pokušati prekinuti crnu seriju. 

"Imali smo i težak raspored  u nastavku prvenstva, ali to ne može biti opravdanje za naše loše rezultate i ako je igra bila na zadovoljavajućem nivou. U proteklom kolu u semberskom derbiju drugoligaša smo praženi u Janji. Dobro smo se držali prvo poluvreme, onda je došlo do pada koncentracije, nediscipline u igri.  Iskključena su nam dva igrača što je nedopustivo", istakao je trener Jedinstva, Miroslav Timić.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

"Protiv ekipe sa Sokoca očekujemo pobjedu i sa ta tri boda bismo uplovili u mirnije vode. Svaki drugi rezultat bi bio katastrofalan za nas. Toga su svijesni i naši igrači i vjerujem da će pružiti maksimum", dodao je Timić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi