Jedinstvo se nastavlja pojačavati
Foto: S. Balić

Stigla još dva igrača

Jedinstvo se nastavlja pojačavati

Rubrika 'dolasci' ovih dana je prilično aktivna u federalnom prvoligašu Jedinstvu.

Bišćani naredne sezone žele igrati značajnu ulogu u 1. ligi Federacije BiH te se u skladu s tim nastoje što bolje pojačati, a crveno-bijeli dres zadužilo je već nekoliko fudbalera.

Nakon što su došli Dženan Haračić, Miloš Borovčanin, Bojan Kremenović i Lucas Nahuel Ojeda, čelnici Jedinstva dogovorili su saradnju još sa golmanom Zejdom Muratspahićem i Arminom Bešagićem.

Muratspahić (22) u Bihać dolazi iz Travnika u čijem dresu je minule sezone zabilježio devet nastupa, dok je Bešagić (21) prethodno igrao za Metalleghe BSI koji je uslijed loše finansijske situacije u međuvremenu istupio iz prvenstva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bešagić je po vokaciji vezni igrač koji je fudbalsku abecedu učio i u FK Sarajevo, a uz Metalleghe BSI je kao senior još igrao za bugojansku Iskru.

Iz Jedinstva poručuju kako lista pojačanja nije zaključena i da se u narednim danima može očekivati još nekoliko imena.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi