Jedinstvo stvara tim za novu sezonu: Stižu Sarvan, Čizmić...

Uskoro će biti i poznato ko će biti novi trener

Jedinstvo stvara tim za novu sezonu: Stižu Sarvan, Čizmić...

U bihaćkom Jedinstvu uveliko rade na stvaranju tima za narednu sezonu u 1. ligi Federacije BiH.

Iako još nije poznato ko će voditi crveno-bijele u novoj sezoni, agilna uprava kluba iz Bihaća radi na rješavanju igračke križaljke i već je dogovorena saradnja s nekoliko fudbalera.

Za sada je poznato da su vjernost Jedinstvu produžili Armin Jazvin, Duško Radosavljević, Dejan Vučić i Ante Petrović, dok će se od novih lica na prozivci gotovo sigurno pojaviti Armin Sarvan, Fadil Čizmić i Sinan Samardžić.

Sarvan je ponikao u Olimpiku, a posljednju sezonu je proveo u Rudaru iz Kaknja, dok je za Čizmića i Samardžića ovo ujedno i povratak u bihaćki klub. Čizmić ovoga puta Pod boriće dolazi iz Olimpika, a Samardžić iz Zvijezde 09 u kojoj se u protekloj sezoni i nije naigrao.

Također, obavljeni su razgovori i sa golmanom Alminom Abdihodžićem, koji je posljednju sezonu proveo u novom premijerligašu Tuzla Cityju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bišćani će s pripremama za novu sezonu startati u narednim danima kada će ujedno biti i poznato ko će voditi Jedinstvo.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi