Jedinstvo želi Ćiru: "Bišćani imaju plan, oduševili su me, ali..."

Bivši selektor BiH se zahvalio Jedinstvu na ponudi

Jedinstvo želi Ćiru: "Bišćani imaju plan, oduševili su me, ali..."

U Jedinstvu iz Bihaća ovih dana pušu novi vjetrovi. Dosadašnji predsjednik Emir Mujadžić zajedno s cijelom Upravnim odborom je podnio ostavke, koje su i prihvaćene, a formiran je tzv. krizni štab na čijem je čelu Ismet Hadžimuratović.

Radi se o vlasniku sarajevske firme "Sport-X Group", koja se bavi ugradnjom vještačke trave za fudbal i tenis, a zajedno sa saradnicima Hadžimuratović će uz podršku gradonačelnika pokušati da vrati stari sjaj bihaćkom klubu koji godinama tavori u 1. ligi FBiH.

Kako se ne bi ponovila prošla sezona, u kojoj je Jedinstvo za dlaku izbjeglo ispadanje u niži rang, Bišćani su zasukali rukave i već uveliko kuju planove za naredni period. Da imaju velike ambicije svjedoči i to što je kontaktiran bivši selektor reprezentacije BiH Miroslav Blažević, a plan koji je prezentovan je oduševio i samog Ćiru, no...

"Počastvovan sam što me Bišćani žele vidjeti na klupi Jedinstva, ali jednostavno primoran sam da odbijem poziv, iako su mi ponudili vrlo korektne uslove. Vidi, sine, meni su 83 godine, a nisam baš najbolji ni sa zdravljem da odgovorim takvom poduhvatu", izjavio je Blažević za SportSport.ba, pa potom dodao:

"Oni imaju plan, entuzijazisti su i vjerujem da su pred navijačima Jedinstva i bez mene lijepi dani", poručio je legendarni Blažević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo se i u prošlosti dovodilo u vezu s kojekakvim investitorima, pa tako, poučeni ranijim iskustvima, navijači kluba iz Bihaća najnovija obećanja uzimaju s rezervom budući da su ona iznevjerena već mnoštvo puta.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije