Jedinstvo u finišu bolje od Podgrmeča

Junak Bišćana bio je Ibrišimović

Jedinstvo u finišu bolje od Podgrmeča

U Bihaću su danas snage odmjerili Jedinstvo i federalni drugoligaš Podgrmeč.

Na kraju je bilo 2:1.

Domaći su poveli u sedmoj minuti pogotkom Ibrišimovića koji je sjajno matirao Hamzabegović.

Do kraja prvog dijela dobra šansa i za Mujagića, no ostalo je 1:0. U 85. minuti gosti nakon greške domaćih na sredini dolaze do lopte i izjednačenja. Strijelac je bio A. Hamzabegović.

Samo dva minuta kasnije novi pogodak. Ponovo je pogodio Ibrišimović koji je sjajno iskoristio grešku gostiju.

Prijateljski meč:

NK Jedinstvo - NK Podgrmeč 2:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Jedinstvo: William, Koprivnica, Devedzic, Mujagic, Borovčanin, Besagic, Kremenovic, Makic, Ibrisimovic, Puce, Haračić. Trener: Muhamed Berberović.

FK Podgrmeč: Hamzabegović, Kamenčić, Smajilović, Lezić, Krkić, Međedović, Hamzabegović A., Kumalić, Paunović, Avdić, Seferović. Trener Benjamin Ključanin

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi