Jedinstvo ubjedljivo u prvoj provjeri

Naredni meč u Prijedoru

Jedinstvo ubjedljivo u prvoj provjeri

Fudbaleri Jedinstva odigrali su prvu prijateljsku utakmicu nakon deset dana priprema.

Prvi protivnik "crveno-bijelima" bio je Rudar iz Kamengrada, klub koji se takmiči u kantonalnoj ligi USK, a razlika u kvaliteti na kraju je bila evidentna. S lakoćom Jedinstvo je slavilo s uvjerljivih 8:1.

Za Jedinstvo su golove postigli Nuspahić, Mušija, Sarvan, Hadžić, Petković, Jašarević, Mandžuka i Devedžić.

Trener federalnog prvoligaša Muhamed Berberović pružio je šansu svim raspoloživim igračima, a ubjedljiva pobjeda, iako protivnik nije bio po mjeri, svakako je doprinijela poboljšanju atmosfere u ekipi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Narednu provjeru Jedinstvo ima sljedeće nedjelje kada gostuje Rudar Prijedoru, a nakon toga će odmjeriti snage sa Zadrom.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije