Jedinstvo vratilo Borovčanina

Novo ime u Bihaću

Jedinstvo vratilo Borovčanina

Mladi defanzivac Miloš Borovčanin od naredne sezone će ponovo nositi dres NK Jedinstvo.

Sportski sektor 'crveno-bijelih' predvođen Fuadom Saračevićem nastoji osnažiti igrački kadar kako Jedinstvo ponovo ne bi došlo u situaciji da strepi za opstanak u 1. ligi FBiH, a posljednji novajlija je upravo Borovčanin.

Radi se o igraču čije je ime poznato bihaćkoj publici s obzirom da je za Jedinstvo već imao priliku igrati, a posljednju sezonu je proveo u ilidžanskom Igmanu u koji je stigao iz Olimpika.

Borovčanin je za federalnog prvoligaša ujedno drugo ovoljetno pojačanje nakon što je prethodno iz Igmana došao Argentinac Lucas Nahuel Ojeda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prozivka je Pod borićima inače zakazana za nedjelju s početkom u 17:00 sati.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi