Jedinstvo zakazalo generalku

U nedjelju u Novom Gradu

Jedinstvo zakazalo generalku

Ekipa Jedinstva iz Bihaća u nedjelju će odigrati 'generalku' pred start drugog dijela sezone. 

Bišćani su tokom prethodnih sedmica odigrali nekoliko pripremnih utakmica kako bi se što bolje spremili za nadolazeće izazove u 1. ligi Federacije BiH, a sljedeći test imaju u nedjelju.

Ovoga puta će izabranici Muhameda Berberovića gostovati u Novom Gradu kod Slobode, koja se inače takmiči u 2. ligi Republike Srpske (Zapad), a početak meča planiran je za 14.00 sati. 

U bihaćkom timu su optimistični glede nastavka sezone, pošto su u dosad odigranih pet utakmica ostvarili četiri pobjede i jedan remi, a neporaženi će nastojati ostati i u sljedećoj provjeri.

Podsjetimo, Jedinstvu na proljeće predstoji borba za opstanak. Ovaj tim je prvi dio sezone okončao na 14. poziciji sa 17 osvojenih bodova.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi