Jedinstvo remiziralo sa Podgrmečom

Dva pogotka vidjela je publika

Jedinstvo remiziralo sa Podgrmečom

S. Mlaćo

U sklopu priprema za drugi dio sezone u Prvoj ligi Jedinstvo je remiziralo na gostovanju kod Podgrmeča iz Sanskog Mosta.

Bilo je 1:1.

"Ekipa Jedinstva danas je u sklopu priprema snage odmjerila sa Podgrmečom.

U petoj po redu provjeri pobjednika nije bilo, pošto je meč završen rezultatom 1:1, a jedini strijelac za naš tim je bio Armin Cibra.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Generalka pred start prvenstva je zakazana za narednu subotu. U Novom Gradu će Jedinstvu protivnik biti Sloboda", stoji na stranici Bišćana.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fce
Hajmo kraisnici kad nemate ekipe za premijer lige jbt se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi