Jedna fotografija sve govori: Neke stvari naprosto nisu suđene

Kraj za Messija i Ronalda

Jedna fotografija sve govori: Neke stvari naprosto nisu suđene

Dva najbolja fudbalera današnjice, a možda i svih  vremena, Leo Messi i Cristiano Ronaldo oprostili su se istog dana od Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Iako se od obojice mnogo očekivalo, posebno od Messija koji je imao veliki motiv da konačno nešto osvoji sa reprezentacijom, na kraju su obojica ispala već u osmini finala i to bez ispaljenog metka u mečevima protiv Francuske i Urugvaja.

Obzirom da i jedan i drugi imaju preko 30 godina, veoma je realno da ih više nećemo gledati na mundijalima što je svakako velika tragedija za ljubitelje fudbala.To znači da Messi i Ronaldo nikada u karijeri neće postati prvaci svijeta, a to je jedina titula koja im nedostaje u njihovim vitrinama.

Obojica su osvajala Ligu prvaka, La Ligu, Kup Kralja, Svjetsko klupsko prvenstvo, Ronaldo je uzeo i Evropsko prvenstvo sa Portugalom te imaju po pet Zlatnih lopti, ali Svjetsko prvenstvo će očito ostati samo san.

Kao što iznad fotografije koju vidite ispod piše: Nekim stvarima naprosto nije suđeno da se dese.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

rifresh
dva najbolja igraca europske klase,ova dva desetljeca. ali ne i najbolji svih vremena.
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi