25

Komentari (25)

Mackintosh
Hapsi fukaru iz uprave i sa tribine. Necete pogrijesit. Oni su huskaci.
UM1905ZM
Gdje nam je Block da nije on hahhahaha
rodjak
Sve inscenirano, napustio kolonu sa policijom i u tunelu kad nije bilo nikoga sami sebi zapalili auto , ovo nema ni u filmovima sta se radi kod nas .Niko nije vidio taj navodni sivi golf , nema ga ni na kamerama , ispario bez traga ikakvog je li to moguce
azmoh
nema ni sudija, nikakvih slika, svjedocanstava njihovih, nista
Prazina
Fuade, fuade šta uradi
HUNTER
A kad ćete uhapsiti ubicu Vedrana Puljića? Brzi ste kad je u pitanju Vico Krmak i njegovi plaćenici
MostarskiRodeni81
Momak nema nikakve veze sa ovim. Smijesni ste !
E.Car
Molim te objasni mi kako znaš da nema veze??? Jel nešto znaš što ja ne znam, molim te podijeli sa svima da imamo jasniju sliku.
Zaccheroni
Eto tebi ce objasnit
Zaccheroni
SABRIJA VOZI POLAKO,NEKO TE VOLI
E.Car
Domanovići??? Navijač Veleža ili plaćenik????
bk123
Zašto se čudiš ako je u Domanovićima navijač Veleža, pa tu je većinsko muslimansko stanovništvo...i vjerojatno svi navijaju za Velež..e sad jeli dečko ili nije to uradio pojma nemam.
E.Car
@bk123 Ma mene interesuje samo istina, ko je to uradio? Jel fakat navijača Veleža, ponijelo ga, jbg? Ili je neka namjestaljka jer kako je uspio pronaći auto koje je bilo u policijskoj pratnji i odvojilo se. Malo mi smrdi al moguće je sve.
bk123
teoretski sve je moguće...zato sam ti i napiso u komentaru da li je to taj dečko uradio da ja naravno pojma nemam. A sačekušu je lako napraviti pa je i to moguće... uglavnom ja nemam pojma samo pretpostavljam. A isto mislim da su se te osobe brzo počele hvaliti u odredjenim krugovima da ispadnu veće face i frajeri a uvjek netko voli cinkati...
bakir_muharemagic
Odakle ti da je u domanovicima vecinski muslimansko stabovnistvo? Ne bubaj kralju kad nije...
Ajax11
A kada ce te poceti te sudije hapsiti ?
ja.hondo
Osoba iz Domanovica u Jablanici ???
bk123
pa što je tu čudno ili nelogično, te nije Jablanica na kraj svijeta...od Vrapčića gdje bila utakmica do tunela Lendava cca 50 km..
che_guevara1
Prava RAja , mostarska !
user1612368054
Čuj to,samo jedna.
rodjak
Pogresan covjek
Mingiling
Moram ti nesto reci al nemoj nikom pricat...i tako se doslo do pocinilaca...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.