Jedna si jedina odjekuje Torinom

Bh. fudbaleri će imati ogromnu podršku

Jedna si jedina odjekuje Torinom

Bh. fudbaleri će večeras na stadionu Juventusa protiv Italije imati ogromnu podršku sa tribina, to je sada već sasvim jasno. 

U prilog ovoj činjenici ide i video sa jednog od najvćih trgova u ovom italijanskom gradu u kojem se ori pjesma bh. navijača.

Oni su odlučili da zapjevaju 'Jedna si jedina', a stanovnici Torina su mogli samo ostati u čudu obzirom na sjajnu atmosferu koju su napravili naši navijači.

Inače, evidentno je i to da se u Torinu danas nalaze navijači najvećih bh. klubova koji će večeras biti kao jedno i podržati naš nacionalni tim. Među njima su i navijači Želje koji su uoči Skupštine kluba poslali poruku. Pogledajte u video prilogu kako je sve to izgledalo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

KRKAN
MANIJACI 1987 !!!! GLEDAJ ŠTA IH JE !!! OVO SU NAVIJACI A NE ONI SELJACI IZ DIJASPORE SA HARMONIKOM I MEZOM !!!
0 12
Jordan
Ako prekinu tekmu dozivotno zabranit ulazak na stadione sirom Bih i evrope.Bagro nevaspitana i nepismena.
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi