Vedin Musić: Bit će sigurno teško, ali ja se nadam pobjedi

Pred duel u Torinu

Vedin Musić: Bit će sigurno teško, ali ja se nadam pobjedi

Edmir Škorić

Bivši bh. reprezentativac Vedin Musić u Torinu čeka večerašnji meč i potajno se nada da možemo da iznenadimo favorizovane Italijane.

Bh. reprezentacija je nakon poraza od Finske na najtežem ispitu u 2019. godini, ali Musić se nada najboljem. On je imao priliku da igra godinama u Seriji A i dobro poznaje situaciju u italijanskom nogometu.

"Teško će sigurno biti, ali ja se nadam da ćemo večeras drugačije ući u utakmicu i da ćemo pokazati kvalitet i na kraju ostvariti pozitivan rezultat", kazao je Musić za SportSport.ba.

Da li je poraz od Finske poremetio atmosferu u svlačionici?

"Svaki poraz malo te zaljulja, ali s obzirom da je već došla druga utakmica, nadam se da će igrači dati sve od sebe kako bi napravili što bolji rezultat".

"Nadam se da možemo do pobjede", zaključio je Musić.

Harmonika, bakšiš i sevdalinka: Centar Torina je u znaku Bosne i Hercegovine

Atmosfera pred današnji meč je fantastična, a navijači Bosne i Hercegovine se od jutarnjih sati okupljaju u centru Torina i vjeruju u dobar rezultat.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ono što je dodatno "zapalilo" atmosferu jeste navijač koji se pojavio s harmonikom, te je bosanskim narodnim pjesmama odlučio da uveseli navijače koji su bili u blizini, ali i dobije nešto bakšiša za svoj nastup. 

Top Komentari

Aduka
Zbog ovakvih seljobera necu da idem na tekme
1 2
Koba84
Ovo ko nije dozivio pod hitno nek ide na sljedecu tekmu . Jebo te koncert svi koncerta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi