Jednostavno Lionel Messi

Uvijek će ostati isti

Jednostavno Lionel Messi

Reprezentacija Argentine se prije nekoliko dana uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo nakon što su na gostovanju porazili Ekvador rezultatom 3:1. 

Odlazak u Rusiju bio je pod znakom pitanja za reprezentaciju Argentine obzirom da su igrali veoma loše cijelim tokom kvalifikacija, ali kada je najpotrebnije bilo njihov čarobnjak Leo Messi uspio je da postigne tri gola protiv Ekvadora i odvede svoju zemlju na SP.

Na račun Messija stizale su brojne pohvale nakon te utakmice, ali kao i uvijek on je ostao čvrsto na zemlji. Napadač Barcelone je poznat kao fudbaler koji ne voli mnogo da se hvali i da se stavlja u prvi plan, a tako je bilo i nakon meča protiv Ekvadora. 

Na slavljeničkoj fotografiji on se nalazio u zadnjim redovima i jedva možete primjetiti i da je bio tu, a pripadaju mu daleko veće zasluge od svih ostalih na fotografiji. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi