)
"Jednostavno su izbacili naše juniore i kadete iz lige"

Gredić o odluci Nogometnog saveza Federacije BiH

"Jednostavno su izbacili naše juniore i kadete iz lige"

Edmir Škorić

FK Željezničar je imao vanrednu pres konferenciju na stadionu Grbavica.

Glavna tema bile su sumnjive situacije sa utakmice na Pecari, gdje je Željezničar gostovao Širokom u četvrtom kolu Premijer lige.

No, predsjednik Almir Gredić govorio je o izbacivanju juniora i kadeta Željezničara iz takmičenja u Federalnoj ligi.

"Došla nam je obavijest i rečeno nam je da ne možemo više igrati u Federalnoj ligi. Tri puta je naš čovjek, šef omladinkog pogona Ismet Štilić otišao do Saveza da prozgovara i da nađe način, ali niko nas nije primio. Jednostavno nam rekli da više ne možemo igrati i to je to", rekao je Gredić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kompletan govor možete poslušati u našem video prilogu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.