Jeftina varijanta za PSG: Na Park prinčeva stiže iznenđujuće pojačanje
Foto: EPA

Uskoro će kompletirati transfer

Jeftina varijanta za PSG: Na Park prinčeva stiže iznenđujuće pojačanje

Midhat Šljivak

Francuski PSG jako je blizu angažovanja iznenađujućeg pojačanja.

Novi član vodećeg tima francuskog prvenstva trebao bi postati iskusni veznjak Lassana Diarra (32) koji je danas raskinuo saradnju sa ekipom Al Jazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ovaj 32-godišnji fudbaler iza sebe ima poprilično bogatu karijeru. U Parizu vjeruju kako bi on bio jeftin, a dobar dodatak za ostatak sezone, te su ga odlučili kontaktirati i on bi u narednim danima službeno trebao postati član PSG-a.

Diarra je za Al Jaziru potpisao prije nekoliko mjeseci. Za ekipu je odigrao pet utakmica u ovoj sezoni, ali je odlučeno da se sa njim ne nastavi saradnja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

To je iskoristio PSG, pa će Diarra vjerovatno nastaviti karijeru u redovima tima sa Parka prinčeva.

Ako potpiše ugovor sa ovim timom, to će mu biti još jedan velikan čiji je dres nosio u karijeri, koju je počeo u Le Havreu. Igrao je potom za Chelsea, Arsenal i Real Madrid, a pored ovih timova nosio je dres i Portsmoutha, Anžija, Lokomotiva i Marseillea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi