9

Komentari (9)

user1676370670
Kad se vama godinama siljilo bilo je ok..Ko gubi ima pravo da se ljuti...Ne mozes se na Italiji vaditi...
Tutumaca
Konju mali jel uredu da suca u cmar guzi muz talijan po cemu su njega postavili za suca **** ga ceferin mrtvi usta
Alenizmostara
Realno je jedino bilo da utakmica završi 0:0. Slabi i jedni i drugi.
zure28
8 min je ok. Samo 9 izmjena je bilo sto pro pravilima ide po pola minute nadoknade + var, penal, slavlje grcevi fudbalera…9x0,5min =4,5 + 1 za gledanje vara + 0,5 za penal ti to je 6min i jos 2 min za izlezavanje , grceve…Sve korektno. Iako sam navijao za hrvatsku.
Gvardijan
Uvijek je neko drugi kriv.Upravo su ovakvi kao Jelacic previse podigli euforiju koja uopste nije bila opravdana a sto se i pokazalo.
Sipuga
Slazem se da niste ni vi zasluzili gol da date.neznam po kojim zaslugama ste zasluzili pobjedu samo da mi je znati.ako gledamo cijelokupnu utakmicu pa 2 sanse ste imali penal i gol Modrica i to je to.zasluzeno ispadanje,Spanija vam utrpa 3 komada u prvoj utakmicu Albaniju nista u stanju da pobjedite a vec gledate raspored za polu finale itd zalost
saju701
Italija zasluzen bod a Jelicic je los gubitnik.
zakeroni
omer
Portugal ce sasvim sigurno pobijediti Gruziju, ali nisam bas siguran da Turska moze pobijediti Cesku. Po mom misljenju Cesi imaju vise sanse za pobjedu u tom mecu. Zivi bili, pa vidjeli.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.