Jeremy Menez nije lagao, na pragu je povratka u Italiju

Ništa od Serije A

Jeremy Menez nije lagao, na pragu je povratka u Italiju

Jeremy Menez je svojevremeno bio veliki talenat, ali sam talenat nije bio dovoljan da napravi karijeru kakva mu se predviđala.

Ipak, 33-godišnji krilni napadač se može pohvaliti da je tokom karijere nastupao za nekoliko evropskih velikana, pa je tako nosio dresove PSG-a, Rome i Milana.

Sve je krenulo po zlu prije nekih pet godina kada je pao u drugi plan u Milanu, pa počeo lutati od Bordeauxa, Antalyasporta do Meksika i tamošnje Americe.

Prošlog septembra se Menez vratio u Evropu i u rodnoj francuskoj potpisao za drugoligaša, Paris FC.

Nije bio loš Menez u Parizu, ali je jučer i zvanično raskinuo ugovor sa pomenutim klubom i došlo je vrijeme da ponovo promijeni sredinu.

Nedavno je iskusni Francuz govorio da ima kontakte, da će se vratiti i ponovo igrati u Italiji.

Čini se da Menez nije lagao s obzirom da brojni italijanski mediji pišu o njegovom skorom transferu na Apenine. Ipak, ne vraća se nekadašnji fudbaler Milana u Seriju A.

Navodno je Menez na korak od transfera u redove Reggine. Ovaj tim je i dalje zvanično u Seriji C, ali je na vrhu tabele i biće promovisan u Seriju B za sezonu 2020/2021.

Tako bismo Meneza naredne sezone mogli gledati u drugom rangu italijanskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi