Boateng 'nema pojma' o klupskim planovima: Iznenađen sam...
Foto - EPA

Ne zna da mu neće biti ponuđen ugovor

Boateng 'nema pojma' o klupskim planovima: Iznenađen sam...

M. Šljivak

Njemački magazin Bild objavio je prethodnih dana kako je Bayern odlučio da ne ponudi nastavak saradnje iskusnom defanzivcu Jeromeu Boatengu.

Rukovodstvo bavarskog velikana navodno je na sastanku odlučilo da 32-godišnjem fudbaleru neće ponuditi novi ugovor i to bi značilo da će on kao slobodan igrač u ljeto 2021. godine napustiti klub.

Boateng je međutim izrazio veliko čuđenje ovom informacijom i za Sportbuzzer je da zanimljivu izjavu.

"Niko sa mnom nije razgovarao i zaista ne znam ništa o tome. Iznenađen sam. Osjećam da me trener i klub cijene, saigrači također. Vidjet ćemo šta će biti", rekao je Boateng.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Boateng je od 2011. godine član Bayerna. Odigrao je 333 utakmice za klub i osvojio je apsolutno sve moguće trofeje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi