Legenda uništava Messija: "Tek sada smo vidjeli njegovo pravo lice, otkriven je"

Smatra da se promijenio

Legenda uništava Messija: "Tek sada smo vidjeli njegovo pravo lice, otkriven je"

E. Škorić

Bivši igrač francuskog PSG-a kaže da se slavni Argentinac u posljednje vrijeme promijenio i da je otkrio svoje pravo lice.

Bivši francuski reprezentativac i bivši igrač Parižana, Jerome Rothen, nedavno je vrlo jasno iznio svoje mišljenje o Leu Messiju i ove sedmice, nakon napete utakmice Brazil - Argentina (0:1), ponovo je napao junaka prošlog Svjetskog prvenstva.

Prema riječima 45-godišnjeg bivšeg krilnog igrača, Messi otkriva svoje pravo lice, suprotno imidžu koji je, prema njegovom mišljenju, viđen prije nekog vremena.

"Oni Argentinci su uvijek prvi koji napadaju druge. Počevši od zvijezde tima, Lea Messija. Sada je svjetski prvak i dobro se odmorio nakon dvije godine u PSG-u prije Svjetskog prvenstva. .

Imao je imidž finog momka, ali sada se to promijenilo, jer njegova prava ličnost izlazi na vidjelo i otkriven je. Sada ne možeš ni da ga dodirneš. Svaki put kada ga udariš ostavi isti komentar kao što smo vidjeli sa Rodrygom, kada mu je rekao 'hej, ja sam svjetski šampion'. To oslikava njegov imidž i imidž Argentinaca.

Argentinci su takvi, osjećaju se superiorno u odnosu na ostale. Mogli bi da imaju više klase", rekao je, otvoreno, bivši francuski reprezentativac.

Oglasi

Podsjetimo da se Messi našao u klinču sa Rodrygom tokom meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, zbog čega je ponizio zvijezdu Reala rekavši mu kako je on svjetski prvak.

I Messi je kao i Rothen bivši igrač PSG-a, no mnogo manje vremena je proveo u Parizu od legendarnog bivšeg veznjaka, koji je poznat po kritikovanju mnogih zvijezda, a upravo Messi mu je omiljen za takve stvari.

Rothen je ranije ove godine bio neazdovoljan transfer politikom PSG-a i protiv dovođenja igrača Real Madrida Marca Asensija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sviđa mi se kao igrač, ali ako Marco Asensio dođe u PSG, ne dolazi iz pravih razloga zbog kojih bi se trebao potpisati ugovor s igračem. Oblačenje dresa PSG-a ili Chelseaja, nije ga briga, on to ne osjeća. Došao bi samo za onih osam miliona eura godišnje koliko ga platite", poručio je Rothen i dodao:

"On je slobodan igrač, pa je normalno da se trudimo da ga privučemo, ali igrač ne treba dolaziti samo zbog financijskog aspekta".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi