Igrač koji se najviše boji koronavirusa: Masku nikada ne skida!

Ništa ne prepušta slučaju

Igrač koji se najviše boji koronavirusa: Masku nikada ne skida!

E. Škorić

Jerry Bengston, nogometaš Olimpije iz Hondurasa, ne planira da se zarazi i neprestano nosi masku.

I dok je nezamislivo da tokom utakmice igrači nose zaštitne maske, Bengston čak i tada želi da bude siguran da neće postati žrtva zloćudnog virusa koji se krajem prošle godine pojavio u Kini i još uvijek je aktivan.

On je sinoć s maskom na licu odigrao meč protiv Montreal Impacta u Orlandu gdje se igra završnica Lige prvaka za klubove iz Sjeverne i Centralne Amerike.

Neobičan prizor, ali svakako treba poštovati odluku Bengstona i da su svi takvog razmišljanja, možda bi bilo manje oboljelih i preminulih u svijetu od koronavirusa.

Promo

Top Komentari

Saban
Budala placen da to ucini glupost najveca
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti