Jese donio odluku o daljoj karijeri
Foto: EPA

Velika odluka fudbalera

Jese donio odluku o daljoj karijeri

Midhat Šljivak

Fudbaler PSG-a Jese Rodriguez, koji je ovu polusezonu proveo na posudbi u Las Palmasu, donio je veliku odluku za karijeru.

Ovaj 24-godišnji fudbaler izjavi je kako želi ostati u klubu s Kanarskih ostrva, jer ne želi da sjedi na klupi u redovima PSG-a.

Iako je prošlog ljeta u Pariz stigao kao veliko pojačanje, Jese se nije naigrao u dresu francuskog prvaka, pa je odlazak bio izvjestan. Otišao je u Las Palamas, ali se ni tamo nije najbolje snašao.

Ipak, on želi ostati u ovom klubu i to je najavio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neće biti isto. Nije ista stvar biti u timu od početka u sezone i doći usred sezone. Na početku mi je bilo jako teško, promašivao sam čiste šanse, ali morate znati da sam došao bez prave utakmice u ovaj tim. Da sam pogodio, stvari bi išle drugim putem, ali ne žalim što sam ovdje. Želim ponovo obući dres Las Palmasa", najavio je Jese.

Ovaj fudbaler je odigrao 15 utakmica u Primeri ove sezone i postigao je tri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti