Lumpovanje mu presudilo: Kraj za Jesea Rodrigueza!
Foto - EPA

PSG dogovorio raskid saradnje sa Špancem

Lumpovanje mu presudilo: Kraj za Jesea Rodrigueza!

M. Šljivak

Jese Rodriguez od sutra više neće biti fudbaler francuskog PSG-a.

Španski ofanzivac je 2016. godine stigao na Park Prinčeva kao veliko pojačanje, ali je za četiri i po godine odigrao samo 18 utakmica i jedan je od najvećih promašaja ikad.

Povrede, ponašanje i svi skandali koje je kreirao na kraju su ga koštali ugovora. PSG je odlučio raskinuti saradnju sa njim nekoliko mjeseci prije isteka i od sutra Jese više neće biti član Parižana.

Dogovor između dvije strane je postignut. On će biti isplaćen i moći će da potraži novi klub već u januaru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na ovaj potez se klub odlučio jer smatraju da u njemu više nema ni trunke profesionalizma koje je dokazivao stalnim lumpovanjima i nije nikakvo čudo što je na kraju ovako završilo.

Top Komentari

Zgembic
Ocit primjer da covjek moze biti najveci dusman samom sebi.
5 0
DadiG
Što ne stavi više slika. Wanda ovoj ne može vode nosit’
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi