Jese dobio ponudu velikana
Foto - EPA

Skandal majstor uskoro u novom klubu

Jese dobio ponudu velikana

Midhat Šljivak

Španski fudbaler Jese Rodriguez karijeru bi mogao nastaviti u redovima turskog velikana Fenerbahčea.

Turski mediji objavili su večeras informaciju kako je istanbulski tim kontaktirao Jeseove menadžere i ponuđena im je saradnja, te sada čekaju odgovor.

Jese je nedavno dobio otkaz u PSG-u. Nije bio u planovima kluba, odigrao je samo 24 minute i ugovor je raskinut šest mjeseci prije isteka.

Španac se nije opustio. Žestoko trenira u privatnom aranžmanu i čeka ponude, koji će sigurno biti još. Fener se prvi javio, a nema dileme da će ponuda biti itekako pristojna.

Jese je u posljednje vrijeme više u centru pažnje zbog svog ljubavnog života. Niže skandal za skandalom, a vidjet ćemo hoće li se konačno smiriti.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovaj fudbaler je u karijeri pored PSG-a igrao još za Real Madrid, Las Palmas, Stoke City, Betis i Sporting iz Lisabona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi