Lingard još uvijek bez kluba, javio se bivši prvak Evrope
FOTO: EPA

U igri je i West Ham

Lingard još uvijek bez kluba, javio se bivši prvak Evrope

Haris Zilić

Engleski reprezentativac Jessie Lingard je bez kluba od 1.7. nakon raksida saradnje sa Manchester Unitedom.

West Ham je bio zainteresovan da dovde Lingarda, ali sada su dobili opasnu konkurenciju u bivšem dvostrukom prvaku Evrope, ekipi Nottingham Foresta.

Šumari su se ove godine vratili u Premiership nakon više od dvije decenije i žele da stvore ekipu koja će za početak biti u zlatnoj sredini i da ne rzamišljaju puno oko borbe za opstanak.

Lingard je idealna opcija u ofanzivnom redu smatraju u Nottinghamu, ali čeka se i odluka samog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Možda se do kraja prelaznog roka pored West Hama i Nottinghama u igru uključi još neki klub.

Engleski fudbaler trenutno uživa u odmoru, a nakon povratka mnoge stavri će biti jasnije. Mjesec dana je bez kluba, tako da bi morao što prije završiti novi angažman.

Top Komentari

denimen9
Šteta za Lingaarda, dobar igrač, ne top ali dobar. Šteta što engleski mediji uvijek naprave hype oko svakog svog mladog igrača i onda ovi Lingaardi, Rashfordi, Mektominaji i Januzaji misle da su Ronaldo, a realno u Dinamu nebi imao mjesta trenutno.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti