Jeste li iznenađeni Sarrijevim izborom golmana?
Sarri je morao da donese odluku, a na kraju se odlučio da šansu da Kepi

Kepa ipak na golu

Jeste li iznenađeni Sarrijevim izborom golmana?

E. Škorić

Od 15:05 sati na Craven Cottageu Fulham i Chelsea igraju svoj meč 29. kola engleske Premier lige.

Na krilima pobjede nad Tottenhamom Chelsea gostuje Fulhamu i mora da pobijedi ako želi da ostane u igri za Ligu prvaka. U slučaju poraza, Plavci će ostati na minus pet od četvrtoplasiranog Manchester Uniteda i naći će se u teškoj situaciji.

Za ovaj meč Maurizio Sarri je izabrao najbolje, a na kraju je ipak na gol postavio Kepu.

Španac nije branio protiv Tottenhama, tada je na golu bio Willy Caballero, a Kepa je bio pod kaznom jer je napravio glupost u finalu Liga kupa protiv Manchester Cityja, kada je odbio da izađe iz igre.

Sarri je pred ovaj meč govorio o Kepi i Caballeru i rekao da će jedan braniti danas, a drugi u Evropskoj ligi protiv Dinamo Kijeva. Na kraju je Kepu odlučio staviti na gol u nešto važnijem duelu za Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Kepe igrat će Emerson, Christensen, Rudiger, Azpilicueta, Barkley, Jorginho, Kante, Hazard, Higuain i Willian.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi