Jeste li slučajno vidjeli statistiku na meču Huddersfield - Swansea?

Šta se to dešavalo?

Jeste li slučajno vidjeli statistiku na meču Huddersfield - Swansea?

E. Škorić

Huddersfield je u 30. kolu engleske Premier lige ugostio Swansea i taj susret je završen bez golova.

Podjela bodova ekipa iz donjeg dijela tabele. Na prvu, ništa strašno, no ako detaljnije pogledate statistiku, zapitate se - kako?!

Statistika kaže da je Huddersfield imao posjed lopte 81 posto naspram 19 posto koliko je lopta bila u posjedu gostiju iz Velsa. Čak 30 udaraca upućeno je na gol Swanseaja, niti jedan prema domaćem golu.

Posljednji put je nešto slično "uspio" Manchester United u oktobtru 2016. godine, kada je protiv Burnleyja uputio 38 udaraca ka golu, ali nije uspio zatresti mrežu rivala.

Huddersfield je imao četiri udarca u okvir gola Swanseaja, golman domaćih bio je besploslen. Sami pogledajte statistiku na screenshotu ispod.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ni gosti sami vjerovatno ne znaju kako su uspjeli napustiti Kirklees stadion u Huddersfieldu neporaženi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi